fotostudio huren in Haarlem / Amsterdam

Onze fotostudio’s

Witte fotostudio

Deze witte cyclorama fotostudio met 2 ronde hoeken is geschikt voor alle fotoproducties. Een cyclorama studio, ook wel infinity studio genoemd, is in ons geval een witte studio waarin de vloer doorloopt in de muur. Dit maakt het mogelijk om bij een specifieke belichting het onderwerp te laten zweven, wat het ideaal maakt voor portret- en productfotografie.

Zwarte fotostudio

In onze zwarte cyclorama fotostudio loopt de vloer over in de muur. Met de juiste belichting kan je het onderwerp laten ‘zweven’. Ideaal voor productfotografie. Met een oppervlakte van bijna 40m2 is het ook mogelijk om een decor in de studio te bouwen. 

Grote fotostudio

The Haarlem Hub is onze grootste fotostudio met een oppervlakte van 120m2. Deze studio is uitermate geschikt voor grote fotoproducties. Het is een mooie open ruimte die omgetoverd kan worden tot alles wat je maar wenst. De grote roldeur maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een (vracht)auto naar binnen te rijden. Zo kun je een door jou gewenst decor in de studio bouwen. 

Een professionele fotostudio huren in Haarlem

Wil je een fotostudio huren in Haarlem? Bij Studio2Go kan je tegen een scherp tarief een complete fotostudio huren in Haarlem. Onze locatie beschikt over 4 verschillende fotostudio’s en een tabletop voor productfotografie. De studio’s zijn groot en voorzien van professionele opties. Bovendien voorzien onze vakmensen je graag van deskundige ondersteuning zodat jouw product, dienst of merk op de meest creatieve manier wordt vastgelegd. Onze fotostudio’s zijn per dag, halve dag en eventueel ook per uur te huren.

WAAROM ONZE FOTOSTUDIO HUREN?

EFFICIËNT

Onze fotostudio’s bevinden zich in hetzelfde pand. Hierdoor kun je efficiënt met jouw tijd en met de tijd van je modellen omgaan. Heb je bijvoorbeeld zowel productfoto’s als foto’s van je product met een model nodig? Dan boek je naast een fotostudio eenvoudig een onze portret wand met tabletop. Je hoeft dan niet twee keer je modellen en studio’s te boeken, maar je combineert het eenvoudig.

VEELZIJDIG

Studio2Go heeft 4 verschillende fotostudio’s. Zo beschikken wij over een witte cyclorama studio, een green screen studio, een zwarte cyclorama studio en een grote studio van 120m2 waarin met behulp van gordijnen verschillende sets te creëren zijn. Daarnaast is er ook een portret wand met tabletop waarmee je prachtige productfoto’s kunt schieten. Onze aanwezige overheaddeuren maken het mogelijk om bijna alle soorten meubels en props de studio in te krijgen. Daarnaast is ons stijlvolle interieur is ook te gebruiken voor jouw fotoshoot!

IDEALE LIGGING

Onze fotostudio’s bevinden zich op 10 minuten rijden van Amsterdam, in Haarlem. Door de ideale ligging naast de A200, de A9 en vlakbij Schiphol zijn onze studio’s eenvoudig en snel te bereiken. Gratis parkeren voor de deur!

Fotostudio huren Haarlem / Amsterdam