greenscreen film studio (limbostudio) huren in Haarlem / Amsterdam

Greenscreen filmstudio bij Studio2Go

Greenscreen filmstudio

STUDIO 2 /

  • Een greenscreen film studio cyclorama met twee ronde hoeken en licht
  • Afmeting 8,2 meter diep, 4,6 meter breed en 4,8 meter hoog
  • Eigen ingang en uitgerust met theatergordijnen voor uitstekende akoestiek
  • Huren ervaren crew en professionele equipment mogelijk
  • Gratis parkeren voor de deur, gratis koffie en thee

Grote greenscreen filmstudio

STUDIO 4 / grote studio van 120 m2

  • Grote greenscreen studio volledig flexibel in te richten
  • Ideaal voor grote groepen en grote objecten zoals auto’s
  • Voorzien van truss systeem en overhead deur
  • Controlroom, ervaren crew en professionele equipment mogelijk
  • Gratis parkeren voor de deur, gratis koffie en thee
Gratis parkeren
Kleedruimte aanwezig
Koffie en thee gratis

De studio ruimte heeft de volgende afmetingen:
Ruimte                            D 8,2m x B 4,6m x H 4,8m
Cyclorama:                     D 5,9m x B 4,5m x H 4,0m

Greenscreen film studio

STUDIO 2 /

Op zoek naar een professionele green screen studio? Dan moet je bij Pixel Universe zijn!
In onze green screen cyclorama maak je prachtige green screen opnames voor commercials, productvideo’s, explanimations en meer. Daarnaast is onze studio ook uitermate geschikt om te gebruiken voor livestreaming, onder andere van talkshows, podcasts en webinars. In onze studio kan werkelijk iedere fotograaf, videograaf of filmmaker zijn creativiteit kwijt!

WAT KUN JE MET EEN GREEN SCREEN?

Een green screen biedt eindeloze mogelijkheden bij projecten met video-en fotografie. Het biedt de mogelijkheid om de achtergrond van jouw productie volledig naar wens te bepalen. Met een green screen en de juiste software kun je de achtergrond van jouw video vervangen voor iets anders. Dit kan een stilstaande afbeelding zijn of juist een bewegende achtergrond. Wat voor achtergrond je ook wilt, met een green screen is veel mogelijk. Het opzetten van een duur decor is daarmee verleden tijd.

GREEN SCREEN CYCLORAMA

Onze green screen studio bestaat uit een cyclorama. Een cyclorama studio, wat ook wel een infinity studio wordt genoemd, is in ons geval een green screen studio waarin de vloer doorloopt in de muur. De studio heeft ook 2 ronde hoeken (eggshell) en een soft-light plafond. Omdat de hoeken van de studio rond zijn, verdwijnen de schaduwranden, wat een perfecte uitwerking heeft op jouw foto- of video productie.

GREEN SCREEN STUDIO SPECIFICATIES

De oppervlakte van onze green screen studio bedraagt 35m2. De afmetingen zijn als volgt: 

Ruimte: D 8,2m x B 4,6m x H 4,8m
Cyclorama: D 5,9m x B 4,5m X H 4,0m 

Huur je onze green screen studio dan kun je gebruik maken van onze keuken, zithoek, toilet en douche. Daarnaast beschikken wij over een aparte dressing room met visagie hoek. Heb je hier behoefte aan dan boek je deze er eenvoudig bij. Hiermee heb je de beschikking over meerdere kledingrekken, een strijkijzer, visagie tafel en meerdere spiegels.

Grote greenscreen filmstudio

STUDIO 4 /

Met onze multifunctionele ruimte van 120 m2, die in de volksmond ‘The Haarlem Hub’ wordt genoemd, creëren wij in een handomdraai een grote greenscreen studio waar je al je filmideeën kunt realiseren. Het voordeel van een greenscreen is namelijk dat groen vrijwel niet terugkomt in huidtinten. Dus, als je de kleur groen als achtergrond gebruikt, kun je die later eenvoudig wijzigen voor alle achtergronden die je wilt. Het meest bekende voorbeeld van deze techniek is natuurlijk de weerman in het journaal. Met onze greenscreen studio kun jij dus ook voor weerman spelen.

Neem eenvoudig je eigen commercial op

Je kunt hier bijvoorbeeld je eigen commercial opnemen. Met onze greenscreen kun je jouw product of dienst in een commercial setting opnemen en deze vervolgens combineren met bijvoorbeeld animatietechnieken en muziek, en zo maak je er in een handomdraai een prijswinnende commercial van.

Grote items haal je makkelijk de studio in

Door de grote roldeur kun je in de greenscreen studio bijvoorbeeld een auto of andere grote objecten filmen. Bovendien kunnen we door de hoge ruimte het licht zo neerzetten dat je product perfect uitgelicht wordt.

Muzikanten kunnen hier prima uit de voeten

Verder kunnen muzikanten hier ook goed uit de voeten, dankzij de grote flexibele ruimte en de beschikking over de regieruimte en geluidstechnicus. Je videoclip kan hier perfect worden opgenomen.

De studio ruimte heeft de volgende afmetingen:
Ruimte:                          120m2
Cyclorama:                    L 14,2m x B 8,3m x H 4,8m

Studio equipment bijhuren

Bij elke studio boeking heb je de mogelijkheid om professioneel studio equipment te huren.

  • Ralph Behouden

    maart 2024

    Ik heb al een aantal keren gebruik gemaakt van de zwarte studio. Ook de andere studio’s zien er goed uit. Je kunt hier relaxed werken in een schone omgeving. De mensen van Pixel Universe zijn vriendelijk, meedenkend en behulpzaam. Top!

  • Carmen Luijt

    Mei 2024

    Top studio! De ruimte om te fotograferen en filmen was perfect voor onze lookbook shoot. Daarnaast ook lekker de keuken en plek waar je kan chillen. Goed geregeld en fijne sfeer.

  • Thijs Visser

    Juli 2023

    Ik heb hier tot nu toe 2 keer de witte eggshell studio gehuurd. Over beide ervaringen heb ik alleen maar positieve dingen te melden. Onwijs fijne plek met een hele behulpzame crew achter zich. Ook fijn om gebruik te maken van de combi tussen de huur van de studio en van de spullen die ze hebben liggen. Geluid in de studio was goed (wel met behulp van kleden op het plafond) dus daar hoef je je ook geen zorgen over te maken. Al met al top!

  • Toneelschuur Producties

    4 maanden geleden

    Omzettende fijne plek met goede hulp, er wordt goed meegedacht en er is veel mogelijk. Nu twee keer een teaser opname gehad, wat beide een groot succes was. Zeker voor herhaling.