grote fotostudio huren in Haarlem / Amsterdam

Grote fotostudio

Grote fotostudio

STUDIO 4 /

Een grote fotostudio huren in Haarlem? Bij Studio2Go, op een steenworp van Amsterdam vind je de ideale studio! Door de afmeting van 120 m2 en de flexibele inrichting zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt er een eigen Talkshow opnemen of je eigen livestream uitzenden. Maar ook grote objecten zoals auto’s of groepen mensen fotograferen. Je zou er zelfs voor publiek een voorstelling of presentatie kunnen geven.

De grote studio is uitgerust met een truss systeem waar je licht, achtergronddoeken of props aan kunt hangen. Bovendien is de studio snel in een grote greenscreen studio, een grote zwarte studio, of een grote witte studio te veranderen.

MAKKELIJK GROTE OBJECTEN NAAR BINNEN BRENGEN

De roldeur zorgt ervoor dat je gemakkelijk grote objecten in de studio kunt manoeuvreren. Je kunt er gemakkelijk een auto naar binnen rijden om deze in allerlei hoeken te fotograferen. Maar de roldeur maakt het ook makkelijk om grote  spullen te lossen of eenvoudig je gear in en uit te laden.

REGIERUIMTE MAAKT LIVESTREAM EENVOUDIGER

Met onze speciale regieruimte kunnen we de talkshow of livestream ook gelijk regisseren. Zo krijgt je publiek een professionele uitstraling te zien. We kunnen live uitzenden maar we kunnen de opname ook live regisseren waarna we de uitzending op elk gewenst tijdstip kunnen plannen. Je beschikt dan meteen over een gereed product.

MOGELIJKHEDEN STUDIOVERHUUR BUITEN KANTOORUREN?

Soms komt het voor dat je de studio in het weekend nodig hebt of buitenkantoor uren. Dat kan prima geregeld worden. We zijn flexibel en kunnen bijspringen waar nodig. In het weekend is minimaal 1 uur technische assistentie verplicht.

MEERDERE DAGEN

Heb je de studio meerdere dagen achter elkaar nodig en hoeft er daarvoor geen set-up te worden veranderd? Dan kunnen we een gunstig tarief rekenen. Je hoeft je dan niet meer te haasten om alles in 1 dag te filmen of fotograferen. Jij kunt je dan relaxed concentreren op de beste beelden.

De studio ruimte heeft de volgende afmetingen:
Ruimte:                          120m2
Cyclorama:                    L 14,2m x B 8,3m x H 4,8m

TECHNISCHE ASSISTENTIE VANAF € 75,- PER UUR

Voor mensen met minder studio ervaring is het mogelijk om technische assistentie te krijgen. In het weekend is minimaal 1 uur technische assistentie verplicht.

TOESLAG AFKOOP SOLOBOEKING: 30%

Er is de mogelijkheid deze studio exclusief huren zodat de overige studio’s onverhuurd blijven. Dit kan handig zijn als u de gezamelijke ruimtes niet wilt delen met andere studiogebruikers ivm. privacy of geluidsoverlast tot een minimum wilt beperken bij film/video opnamen.

STUDIO APPARATUUR

Diverse lampen en studioapparatuur is er aanwezig. Naast de standaard uitrusting is het ook mogelijk om extra apparatuur te huren.

EXTRA APPARATUUR HUREN

In alle ruimtes is het mogelijk om extra apparatuur te huren.

DRESSING ROOM

Een heerlijke grote ruimte waar mensen zich kunnen omkleden of visagie zich kan uitleven.

KEUKEN EN KOFFIE

Koelkast, combi-oven en afwasmachine aanwezig + gratis koffie of thee.

ALGEMENE RUIMTE

Een fijne ruimte waar je je even kunt terugtrekken als je een klant moet bellen of je mails wilt bijwerken.

CATERING MOGELIJKHEDEN

Hongerig op set is nooit goed. Wij kunnen ervoor zorgen dat je de hele dag in de watten wordt gelegd en je de hele dag bent voorzien van eten & drinken.

FRISDRANK & SNACK AUTOMAAT

Spontane trek? Betaal cash of contactloos voor je hapje of drankje.